top of page
  • Suze van Berloo

Voorjaar in de lucht.

Na een tijd in een rustige staat van stilte gezeten, begint nu het voorjaar weer. We hebben na een drukke kerstperiode een moment genomen om even op adem te komen. Nu wordt het weer tijd om aan de slag te gaan.


Verschillende boekingen en cateringen stromen binnen. Ik ben iemand die veel dingen wil aanpakken en uitwerken. Vaak te veel. Overal zie ik mogelijkheden, waar ik heel enthousiast van raak. Dit jaar beloof ik aan mezelf om te focussen op de basis. Kiezen vindt ik altijd moeilijk en nee zeggen doe ik ook niet graag. Toch hoort dat juist bij het ondernemerschap, wat al vanaf het eerste moment een grote leerschool is.


Wat is die focus: Het bedenken en maken van lekker, puur en goed eten voor jullie. Ijs, streekproducten en catering. Inspireren, enthousiasmeren en laten proeven. Ik heb eigenzinnige gedachten, dat is wie ik ben. Vaak loop ik met verhalen rond over eten, receptuur, voeding maar ook gezondheid. Die verhalen, en ideeën kan ik moeilijk los laten, daarom ga ik dit jaar eens proberen om deze juist te delen met jullie. Je mag me altijd laten weten wat je van ervan vindt!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2 Post
bottom of page