top of page
  • Suze van Berloo

Een beetje gek is het wel.

Als je kijk naar de producten die ik verkoop: Koekjes, chocolademelk, vlaaivullingen, dipjes voor op de borrelplank en uiteraard ijs. Daartegenover stimuleer ik gezonde voeding en leefstijl, mensen die mij kennen zien mij ook vaak ‘erg gezond’ eten.


Ik dacht erover na en ik moest wel lachen hoe tegenstrijdig dit kan klinken. Maar voor mij zelf is het eigenlijk een gewoonte om goed, voedzaam en gezond te eten. Gewoon veel groenten en fruit, ik verwerk overal groenten in en daarentegen eet ik weinig bewerkte producten en voedingsmiddelen uit de supermarkt als basis in mijn voeding. Het geeft mij energie, helpt mij beter en positiever na te denken en in het leven te staan en goed in mijn vel te zitten.


Maar dat woordje basis is een belangrijk woord naar mij mening. Want ook ik drink bier, wijn en chocolademelk, en eet chips, koekjes en ijs, ook die uit de supermarkt komen. Iets lekkers tussendoor, een goed stuk gebak, een borrelplank met lekkere kaasjes, een uitgebreid diner of een schaal nacho’s op de bank.


Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en smaak van producten, daarom is dat stuk gebak dan wel van de bakker of zelf gemaakt, eveneens als ambachtskaasjes en vleeswaren van de kaasboer en slager. Ik vindt het ook leuker om te kopen van lokale ondernemers, ze zijn enthousiast over hun eigen producten en vakmanschap.


Ik geniet meer en oprechter van echte producten en dat is wat ik met alles wat ik jou aanbiedt ook wil laten ervaren.

De basis en balans, daar gaat het om. Ik hou nu eenmaal van eten, smaken beleven, gezelligheid. Bewust Boergondisch bezig. Zo noem ik dat.


308 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Scones

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page