top of page
  • Suze van Berloo

CRUMBLE

Het is er tijd voor: Het huis vullen met heerlijke ovengeuren van lekkere baksels die staan te pruttelen. Een toetje om op te warmen!

Met de vlaaivullingen die zijn gemaakt van onze oogst afgelopen jaar, ben je zo klaar.

Maximaal genieten van rijke smaken voor dit seizoen.


Men neme:

1 grote ovenschaal (of meerdere kleintjes, voor een 1 persoons toetje)

1 pot vlaaivulling naar keus. (Stoofpeertjes, bramble, kersen of pruimen)

150 gram basterdsuiker

150 gram boter (kamertemperatuur)

220 gram bloem.


Verwarm de oven voor op 180°C.

Kneed de boter en suiker door elkaar met je hand. Doe de bloem erbij en kneed met je handen tot grove kruimels.


Vul de ovenschaal met de vlaaivulling, strooi de kruimels erover en laat het 30 minuten tot goudbruin in de oven pruttelen. Smakelijk!





39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Linzenvlaai

Post: Blog2 Post
bottom of page