top of page
facebook_untitled.jpg

Over mij

De aard van het beestje & wat ik probeer neer te zetten.

Hoi!
Mijn naam is Suze van Berloo, in een klein dorp midden in Maasduinen probeer ik een bijzonder aanbod te creëren. Smakelijk, bijzonder, van deze tijd, met liefde gemaakt.

In een wereld waar alles te krijgen is, elk moment. Wil ik de vreugde van het seizoen gaan belichten. Samenwerken met de natuur en zijn aanbod. Naar een elke keer weer een optimum toeleven. De meest optimale smaak thuisbrengen. Geluksmomenten halen uit die kleine dingen. Vier je met me mee?

Niet alleen van mijzelf voor jou, nee. Ook help ik telers, agrariërs, boeren, vakmannen- en vrouwen, enthousiastelingen en nog meer om hun bijzondere product sterk neer te zetten, het nét iets extra's te geven om de pure passie te laten exploderen. Om zo nog meer mensen te laten ervaren en verrassen wat écht lekker is.  


Vruuger
Eigenlijk ben ik een kruising van een 'eierboer' met een kok. Dat zijn mijn roots, dat is ook wat je ziet en proeft. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje midden in de Maasduinen, Noord-Limburg. Grootgebracht tussen de kippen, het platteland, de tuin en met het Bourgondische leven. 

En Toen

In de afgelopen jaren heb ik deze 'roots' herondekt. Mijn interesse in voeding is gegroeid en heeft zich ook geuit in een opleiding FoodInnovation aan de HAS in Den Bosch. Hier explodeerde de passie, de passie voor eten, voeding, vakmanschap, natuur, pure ingrediënten en de omgeving. 


Ik leer mezelf kennen als zorgzaam, perfectionistisch, ondernemend, leergierig, gedreven door kwaliteit en het enthousiasme van mezelf en anderen. Streven naar het beste voor iedereen, moeite willen doen, voor onze wereld, voor een lekker leven.

Zo stelt het bedrijf zich samen...

Over mij: Over
bottom of page